Close

Totaaltraject online marketing

Home » Totaaltraject online marketing

Waar denk jij aan bij het opzetten van een website? Het is je visitekaartje, showroom, en verkoopplatform. En net als een fysieke showroom, winkel of een kantoorpand moet je een website regelmatig blijven updaten zodat je relevant blijft voor je bezoekers. Wat heb je daar voor nodig?


Je startpunt bepalen

Veel ondernemers hebben jaren geleden een webmaster ingehuurd of zijn zelf aan de gang gegaan met het creëren van een website. Daarna gebeurt er eigenlijk niet zoveel meer met het domein. Natuurlijk worden er nieuwe producten of diensten toegevoegd en misschien ben je zelfs begonnen met een blog. Toch merk je dat het aantal bezoekers op je website achterblijft en je wilt graag je omzet verhogen. Dit is voor veel ondernemers het startpunt om te beginnen met online marketing.

Waarom Contekst Marketing?

‘Doe waar je goed in bent’. Dat is de overtuiging van Contekst Marketing. Daarom wordt er alleen gewerkt met ervaren professionals die samenwerken om van jouw website een commercieel succes te maken. Omdat wij werken met freelancers die geen duur kantoor hoeven te betalen en er geen ondersteunend personeel nodig is, krijg jij de beste ondersteuning tegen een scherpe prijs. Maak gebruik van een of meerdere van de volgende diensten:

  • Contentmarketing. Het schrijven van blogs, landingspagina’s, website teksten, schap-en productteksten. 

  • Webdesign.Hoe je website eruit ziet en hoe deze is opgebouwd bepaalt in hoge mate de hoeveelheid bezoekers die je krijgt. In die zin vormt je website de basis van je online marketing.

  • Afbeeldingen. Goede foto’s maken je website aantrekkelijker en verduidelijken complexe zaken.

  • Linkbuilding. De hoeveelheid links die vanuit andere websites naar jouw website verwijzen geven jouw pagina’s meer waarde en naamsbekendheid.

Je SEO-specialist, webdesigner en fotograaf allemaal onder één dak bij Contekst Marketing.


Meer informatie tijdens een gratis kennismaking

Investeren in je website is lastig wanneer je niet goed weet waar je nu eigenlijk voor betaalt. Daarom leggen we het je graag uit. Tijdens een gratis kennismaking op Skype kun je al je vragen stellen en kies je zelf of, en van welke diensten je gebruikmaakt.