Close

Storytelling

Home » Storytelling

Met een leuk en origineel verhaal wordt alles mooier, vind je niet? Organisaties zijn er groot mee geworden. Denk aan de Efteling, of wat zakelijker, een bedrijf als Cool Blue. Moeilijk? Ja, maar niet zo moeilijk als je nu denkt. Vooral een kwestie van de juiste tekstschrijver inschakelen. En jij wilt natuurlijk weten of wij de juiste partij voor jou zijn?


Storytelling: van product tot ervaring

Het lijkt alsof mensen een aangeboren gave hebben om dingen rationeel en weloverwogen te benaderen. We denken eerst goed na, wegen de voor- en de nadelen tegen elkaar af en besluiten dan pas wat we waar gaan kopen. 

Maar is dat wel zo? Wanneer je een huis gaat kopen, dan wil je logischerwijs een woning die voldoet aan jouw eisen. Maar wat is de doorslaggevende factor? Precies, je wordt een beetje verliefd op het huis en ziet je toekomst al helemaal voor je. Hetzelfde geldt voor andere aankopen die we doen. We maken een selectie op basis van logische argumenten, maar we kiezen uiteindelijk voor iets dat ‘goed voelt’.

En daar ligt jouw winst als ondernemer. Je verkoopt meer dan producten of diensten. Je verkoopt een ervaring, vertrouwen en expertise. Trek je klanten over de streep en laat ons jouw verhaal vertellen!


Graag! Hoe doe ik dat?

Simpel, je hoeft alleen maar een kennismakingsgesprek in te plannen. En omdat wij net als jij van gemak houden, heb je dat binnen een paar muisklikken geregeld. We hebben alleen je naam en je e-mailadres nodig en je kiest zelf de datum en tijd van je gratis kennismaking.