Close

Over ons

Home » Over ons

Contekst Marketing is een samenwerkingsverband tussen professionals met verschillende disciplines in (online) marketing, Branding en webdesign. Mijn naam is Robin Huisman en ik heb ruim 5 jaar ervaring met het schrijven van online content en het opzetten van linkbuilding campagnes.

Vanuit die gedachte ben ik begonnen met Contekst Marketing. Juist door ondernemers zoveel mogelijk informatie te geven krijgen zij inzicht in hun eigen online profiel. Met een inzichtelijke concurrentieanalyse zie je als ondernemer in een oogopslag het verschil tussen jouw huidige situatie en die van de toppers in de markt. Hoe meer je zelf weet, des te meer je het nut inziet van een goed opgezet marketingplan. 

Online marketing is altijd een investering op de lange termijn. Maar ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs. Daarom werkt Contekst Marketing samen met ervaren professionals uit de branche.

Het voordeel voor jou? Als je een bedrijf inhuurt worden kosten voor het kantoor, de inrichting en personeel doorberekend in de prijs.Door met ons netwerk te werken bespaar je dus behoorlijk op de kosten maar nooit op de kwaliteit!