Close

Blogs

Home » Blogs

Zelf een blog schrijven valt nog niet mee. Je hebt een interessant onderwerp nodig, maar ook een tekst die aantrekkelijk is om te lezen. En dat kost tijd. Niet zo handig wanneer je een bedrijf runt.  Maar ja, is uitbesteden wel de moeite of kost het meer geld dan het oplevert?


Wat zijn blogs en wat heb je eraan?

Blogs zijn een vorm van content die je op je website plaatst om bezoekers te informeren en enthousiasmeren. Het verschil met andere content, zoals artikelen, is dat een blog geen vaste opbouw heeft en de auteur daardoor volledig de vrije hand heeft met schrijven. En dat maakt blog posts herkenbaar voor je publiek.

Door regelmatig blogs op je website te plaatsen houd je lezers op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf of branche. Door de informatie die je over wilt brengen op een interessante manier voor jouw lezers op te schrijven val je op. Je bent nooit de enige in je vakgebied en iedereen wil online succesvol zijn.


Is uitbesteden een goed idee?

Dat ligt eraan. Ben je zelf een goede schrijver en merk je dat de content op je website nu al goed gelezen wordt? Doe het dan vooral niet. Jij kent immers je bedrijf en de markt het beste.

Merk je dat je erg veel tijd kwijt bent met het schrijven van blogs waardoor andere werkzaamheden in de knel komen? Ben je zelf niet zo’n goede schrijver? Of heb je er simpelweg geen zin in? Dan hebben wij wat leuks voor je!


Geef het uit handen, neem een blogpakket!

Bloggen werkt alleen wanneer je regelmatig iets nieuws post. Net zoals de updates op je website, moet je ook je content onderhouden. Contekst Marketing neemt dit graag van je over..

 Met onze ervaring, opleiding en handige schrijftips schrijven wij interessante blogs over ieder onderwerp. Van kapsalons tot zelfstandige laboratoria. Meer weten? Plan een gratis kennismaking in.