Close

Artikelen

Home » Artikelen

Je hoeft maar even te Googelen op een willekeurig onderwerp en je wordt om je oren geslagen met talloze artikelen. En dat is eigenlijk maar goed ook. Want ook jij wilt je bezoekers en klanten op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen in de branche, toch? Wat je wilt weten is hoe je opvalt met je artikelen en hoe deze bijdragen aan het verhogen van je bezoekersaantallen.


Speel in op de groeiende informatiebehoefte met goede artikelen

Mensen zijn altijd al nieuwsgierig geweest. Nieuwsgierigheid is de drijvende factor achter de grootste uitvindingen en ontdekkingen van de mensheid. Met de komst van internet en zoekmachines is onze dorst naar kennis en informatie niet afgenomen. Sterker nog, we zoeken werkelijk alles op internet op!

Wist je dat Google iedere seconde 40.000 zoekopdrachten verwerkt? Dat hoor je goed, 40.000! Dat komt neer op 3,5 miljard zoekopdrachten per dag en een duizelingwekkend aantal van 1,2 biljoen opdrachten per jaar. Je kunt je voorstellen dat het plaatsen van informatieve artikelen dan een goede zet is om meer mensen te bereiken.


Wacht niet te lang!

Je denkt misschien dat je met een dergelijk grote vijver om in te vissen niet direct iets aan je online content hoeft te doen. Maar wees gewaarschuwd. Het is waarschijnlijk dat veel van de bovenstaande zoekopdrachten op niet al te lange termijn gaan verdwijnen. Zo komen er steeds meer applicaties, zoals Uber, waardoor zoektermen, over taxi’s in dit geval, snel afnemen. Het Internet of Things wordt ook steeds groter.


Heeft het dan nog wel zin?

Het korte antwoord: ja. Informatieve artikelen zullen nog lange tijd via zoekopdrachten gevonden worden, in tegenstelling tot producten of diensten. Maar dan heb je wel artikelen nodig die echt een meerwaarde hebben voor de lezer.

Het lange antwoord is te lang om hier te beschrijven. Dus waarom plan je niet meteen een gratis kennismaking in? Dan vertellen we je alles over de meerwaarde van goede online content. En het inplannen van een afspraak is ook nog eens erg makkelijk!